Coachen

Ik geloof in groei, persoonlijke ontwikkeling en vooral: ik geloof in mensen. In de kracht en het vermogen die nodig zijn om onszelf op te tillen en te brengen daar waar we willen zijn.

Als actrice ben ik al jarenlang bezig met het vormgeven van verhalen. Een oprechte interesse in mensen, gekoppeld aan het talent om te observeren en te communiceren, hebben ervoor gezorgd dat ik vele mooie rollen heb gespeeld . En toch was dat alleen niet genoeg, ik had het gevoel dat er nog manieren waren om mensen te raken, anders dan op een podium staan.
Dus ging ik opnieuw studeren bij The Coaching Square en haalde mijn diploma als life en mental coach.
Daar kreeg ik verschillende modellen en tools ter beschikking waarmee ik me kan richten op zowel het 'kennen', het 'kunnen' als het 'zijn'. En zo zet ik mijn ervaring als vrouw, moeder, actrice en opleiding als coach in om mensen te raken.
Momenteel werk ik zowel alleen als in bedrijven en voor het Carl van de Velde Instituut geef ik een driedaagse opleiding Inspirerend Spreken. Ik help ondernemers en particulieren groeien zowel op professioneel als menselijk vlak. Het maakt me erg gelukkig om op deze manier iets te kunnen geven aan mensen en deel te mogen uitmaken van hun evolutie.

In 2017 werd ik 50 en aangezien ik daar best van genoten heb, wou ik iets bijzonder doen. Iets nieuws om al wat ik verzameld heb aan ervaringen, lessen en verhalen door te geven. Mijn liefde voor tafelen en schone dingen, mijn liefde voor puur en lekker eten, mijn liefde voor ontmoetingen en verhalen, mijn liefde voor persoonlijke groei en ontwikkeling, mijn liefde om even stil te staan en te kijken naar wat er allemaal is, bundel ik onder de noemer De gasten van Veerle. Een beleving waar mensen bij mij thuis een reis ondernemen naar zichzelf en naar huis gaan met nieuwe inzichten en een hernieuwde energie. In deze tijden waar WEL-ZIJN nog stiefmoederlijk behandeld wordt met als gevolg veel ziekteverzuim, burnouts en depressies, geloof ik in de noodzaak van reflectie.

OPLEIDING:
1986-1990: acteer school Herman Teirlinck
2002: UZA Mindfulness
2009-2010: The Coaching Square: The Root - ACC
2010: Ithaka: Enneagram
2011: The coaching Square: The Grow - PCC
2011: DISC-MDI gecertificeerd trainer/ consultant